Pretekli dogodki: Trguj na borzi - vol 2

sreda, 26. oktober 2022

Trguj na borzi – vol 2

v sredo, 26. oktobra 2022 je potekal online dogodek za male vlagatelje in vse, ki boste to še postali. Po uspešno izvedenem spomladanskem dogodku, smo se odločili, da program nadgradimo in poleg dogajanja na kapitalskih trgih, poslovanju slovenskih borznih družb in trgovanja predstavimo tudi s čim se na borzi trguje, kaj so ETF-i in prisluhnemo neodvisni analizi slovenskega kapitalskega trga. Pri dogodku so sodelovali: Aleš Ipavec, predsednik uprave Ljubljanske borze, Tomaž Okorn, borzni komentator, Silvija Ravlić Varga, vodja sklada InterCapital Asset Management, Gal Jure Perhaj, vodja borznega posredovanja NLB, Domagoj Grčević, analitik InterCapital Securities, David Bratož, član uprave družbe Krka, Peter Jenčič, analitik družbe NLB, Uroš Ivanc, član uprave Zavarovalnice Triglav, Matija Bitenc, član uprave družbe Petrol in Marko Jazbec, predsednik uprave družbe SavaRe. Dogodek je moderirala Jana Kosec, vodja kabineta uprave Ljubljanske borze. 

Dogodek je bil poleg spletnega prenosa preko Zoom-a prenašan tudi preko portala STA vživo in si ga je skupno ogledalo 843 udeležencev. 

Zahvaljujemo se družbam Krka, NLB, Triglav Group, Petrol, SavaRe, InterCapital Asset Management in InterCapital Securities ter njihovim predstavnikom, ki so omogočili dogodek in s tem pomembno prispevali k širjenju finančne pismenosti in poznavanja kapitalskega trga med splošno javnostjo.

Posnetek dogodka si lahko ogledate na našem Youtube kanalu.